Vélemény + Videó:

Érdekes, mikor a rendőr azt mondja, az őt fizető állampolgárnak, hogy "Le leszel lökve a lépcsőn", majd meg akarja Ölni ennek a hölgynek a 8 hónapos gyermekét.

Nem tudom, a tisztelt olvasók hogy vannak vele, dé Én személy szerint egyáltalán nem bízom, a magát rendőrségnek nevező terrorszervezetben. Emlékszem, egyszer az egyik tüntetésen, mikor egy idős úr megkérdezte a vele szemben álló biorobotot, hogy nem szégyelli-e magát, azért amit csinál, a "tisztelt" közeg azt válaszolta, "hogy ha baja van, akkor kit hív? Persze, hogy egyből a rendőrt! Akkor meg mit pattog?" Én személy szerint, ha bajba kerülök nem hívom a rendőprséget, hanem a Magyar Gárdát értesítem, mert mint láttuk Ők nem egy ember életét mentették meg, tolvajt fogtak el, ellenben a rendőrséggel, akik szinte semmit nem csinálnak. Erre a legjobb példa az, hogy 1996-ban ellopták a trabantunkat. Akkor, még a rendszámot sem voltak hajlandóak felvenni, a bejelentéshez, így a kapitányság vezetőt kellett hívni, aki persze annyit nem mondott, hogy bocsi... De nem ez a lényeg. Élettársam 2008-ban megtalálta az autónkat. Kerékbilincs által rögzítve állt Budapesten, Kőbányát. (Honnan tudja, hogy az volt? Onnan, hogy még a rendszám is rajta volt!)Természetesen azonnal értesítette a rendőrséget, akik kijelentették, hogy b*sznak kijönnni, különben is már elévült a bűncselekmény, tehát aki ellopta az most már használhatja vígan. Persze, ha nagyon akarja, írja le az esetet, mellékelje hozzá a '96-os dokumentumokat, majd küldje el postán és meglátjhák mit tehetnek. Délutánra eltűnt az autó ismét. Összefoglalva, tehát egy körözött gépjármű 12 évig róhatja a Magyar utakat, anélkül, hogy a magát rend-őrségnek nevező szervezet ezt észre venné.

Ezzel kicsit elkanyarodtunk eredeti témánktól, de csak arra akartam rávilágítani, hogy sokak az tomdják a rendőr is ember, illetve ő csak parancsra cselekszik. Sajnos ez egyre inkább megdőlni látsztik és véleményem szerint ezek az emberek élvezik az erőszakot és a brutalitást.

Erről egy nagyon jó interjú az  Éjjeli menedék 2009. 10. 23-i adásának második felében látható. Persze a címbéli párhuzamhoz érdemes az egész filmet végignézni!

karolo

Szerző: aszehirek  2009.10.31. 10:33 Szólj hozzá!

Címkék: vélemény rendőrség 1956 rendőrterror 2009 ávh aranyszarvas egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyszarvashir.blog.hu/api/trackback/id/tr411488421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása